Demisionar din PRM, Dragomir spune: „Ei au venit la mine, iar eu am refuzat, pentru ca am motivele mele”
PD-L i-a trantit, ieri, usa in nas lui Dumitru Dragomir, care, imediat dupa demisia din PRM, anuntase ca va candida pentru un nou mandat de deputat din partea democrat-liberalilor. Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal a fost refuzat, desi, saptamana trecuta, acesta dadea ca sigura candidatura sa intr-un colegiu din Olt sau Moldova, in urma unei discutii la varf cu reprezentantii PD-L.

„Nu exista nici o propunere din partea filialelor de candidatura a lui Mitica Dragomir, el nu este nici membru de partid si nici nu va candida. Mitica Dragomir nu va candida din partea partidului la alegerile parlamentare”, a declarat, ieri, presedintele PD-L, Emil Boc. Alte explicatii nu a dorit sa ofere liderul democrat-liberal, pentru ca, pur si simplu, nu a simtit nevoia. „Nu simtim nevoia de lamuriri suplimentare”, a incercat Boc sa puna capat curiozitatii jurnalistilor. El a avut grija totusi sa nege ca opozitia exprimata public de consilierul prezidential Catalin Avramescu fata de o eventuala candidatura a lui Mitica Dragomir ar avea vreo legatura cu refuzul PD-L de a-l accepta pe listele sale. „Nici o legatura”, a spus transant Boc. El a precizat ca Dragomir nu figureaza nici macar pe lista de propuneri de candidati venita din partea organizatiei din Neamt, dupa cum se speculase. „Probabil ca discutii interpersonale or fi avut loc. Nu sunt interzise intre membrii PD-L”, a adaugat Boc.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.