Suparat ca Alianta D.A. si-a permis sa conteste rezultatul alegerilor, presedintele BEC, Emil Ghergut, s-a lansat intr-o campanie inversunata anti-Basescu. "Nu se poate ca Traian Basescu sa ne acuze pe noi de fraude, el, care s-a inscris pentru turul doi dupa ce n-a reusit sa castige din turul intai asa cum s-a laudat...", a tunat Emil Ghergut.

Care o fi legatura intre fraude si promisiunile lui Basescu si ce l-o fi interesat pe Ghergut ca Basescu s-a laudat ca va castiga din primul tur doar Dumnezeu stie! Cert este ca presedintele BEC s-a lepadat de haina neutralitatii politice si s-a apucat sa loveasca in Alianta. El a raspuns astfel sugestiei pe care Nastase i-a facut-o la Alba de a-l da pe Basescu in judecata si de a nu se mai incurca in explicatii procedurale.

Stimabilul Ghergut a si plusat dandu-si cu parerea si despre specialistii Aliantei.
"Aceasta Alianta are niste juristi slabi daca nu au stiut sa trimita la Curtea Constitutionala contestatia privind alegerea presedintelui...", a spus presedintele BEC. Abuzul acestuia nu a ramas fara raspuns din partea reprezentantilor Aliantei D.A. in BEC. Deputatul PD Ioan Onisei a facut o sesizare catre Consiliul Superior al Magistraturii in care cere sanctionarea disciplinara a lui Ghergut prin "revocarea din functia de presedinte al BEC" a judecatorului anti-Basescu.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.