Presedintele Traian Basescu a stat de vorba, sambata, cu localnicii din comuna nemteana Doljesti ale caror case au fost inundate in urma cu doua saptamani si a afirmat ca va continua sa mearga in zonele calamitate pana cand problemele vor fi rezolvate.

"Voi continua sa vin in zonele calamitate nu numai pentru a da incredere populatiei, ci si pentru ca asa inteleg eu sa fiu alaturi de oamenii care au nevoie de un sprijin. Voi veni pana cand voi vedea ca problemele lor sunt rezolvate", a afirmat presedintele, citat de corespondentul NewsIn.

Seful statului a intrat in mai multe gospodarii din satul Rotunda, comuna Doljesti, unde a constat ca sunt batrani neputunciosi care nu mai apuca sa primeasca ajutoare din cauza unor localnici care se inghesuie la masinile care aduc diverse bunuri. "Se observa un lucru care tine si de moralitatea comunitatii. Nu va spun ca am intrat in curti in care am vazut cosuri pline cu cartofi, dar si sacul cu cartofi luat de la ajutoare azi. Si am intrat in curti cu oameni fara putere care nu reusesc sa ajunga sa primeasca ajutoare. Cred ca si aici trebuie sa privim putin la noi. Sunt oameni care ori fiind bolnavi ori amarati, nu ajung sa se inghesuie la masinile cu ajutoare si ei raman fara", a afirmat Basescu.

Intrebat de catre un ziarist ce parere are despre trecerea lui Dumitru Dragomir de la PRM la PD-L, Traian Basescu a replicat: "Este o intrebare nepotrivita pentru acest moment. Eu am venit sa alin niste suferinte, nu sa comentez niste treceri dintr-un partid in altul".

Lidrerul PD-L Neamt, Gheorghe Stefan, a confirmat, sambata, ca ii va propune presedintelui LPF sa candideze pentru un post de senator in zona Roman sau pentru un post de deputat intr-un colegiu care cuprinde si zone afectate de inundatiile produse la sfarsitul lunii trecute. "Luni sper sa obtin acceptul conducerii centrale a PD-L pentru ca Dumitru Dragomir sa candideze pe un colegiu din Neamt", a spus Gheorghe Stefan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.