Presedintia considera ca ziarul "Jurnalul National", apartinand familiei Voiculescu, continua campania de denigrare a presedintelui Traian Basescu si indeamna publicatia sa serveasca interesul public si principiul informarii corecte a opiniei publice si mai putin interesele politice ale patronului.

"Administratia Prezidentiala constata cu regret ca ziarul Jurnalul National, apartinand familiei Voiculescu, continua campania de denigrare a presedintelui Romaniei, Traian Basescu. Ziarul respectiv continua sa publice, fara a prezenta dovezi, intoxicari si dezinformari despre presedintele Romaniei lansate de organizatii controlate politic", se arata intr-un comunicat al Presedintiei remis, joi, agentiei MEDIAFAX.

In opinia Presedintiei, ziarul mentionat continua sa functioneze ca o platforma pentru atacurile la adresa lui Traian Basescu "sau la adresa unor institutii ale statului roman cu responsabilitati in lupta impotriva coruptiei".

"Jurnalul National" a publicat, in editia de joi, un articol intitulat "Basescu si jumatatea milionului de dolari", in care se arata ca 13 organizatii neguvernamentale se opun reinnoirii mandatului lui Daniel Morar la sefia DNA, unul dintre argumente fiind rolul acestuia in tergiversarea si clasarea dosarului Flota.

Sursa: The Epoch Times


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.