Celebrul moderator de televiziune, David Letterman, va ramane la CBS pentru inca patru ani, informeaza Reuters. Emisiunea "The Late Show With David Letterman", avandu-l pe cunoscutul om de televiziune la carma, va continua sa fie difuzata de CBS pana in anul 2009, cand show-ul, care a smuls starurilor de la Hollywood dreptul la intimitate, va implini zece sezoane.

Desi negocierile s-au purtat timp de cateva luni, fara ca nimeni sa afle, surse din CBS au dezvaluit totusi ca oficialii postului de televiziune il vor pastra pe Letterman, in varsta de 59 de ani, castigatorul unui premiu Emmy. Se pare ca relatiile dintre CBS si compania de productie a lui Letterman, Worldwide Pants, s-au imbunatatit datorita impacarii dintre venerabilul prezentator si seful CBS Corporation, Leslie Moonves.

David Letterman nu s-a ferit sa declare, in urma cu aproape cinci ani, ca nu se simte apreciat la justa valoare de catre cei de la CBS si nu a negat ca a fost asiduu "curtat" de catre oficialii postului de televiziune ABC.

Desi apropiatii CBS si ai echipei de productie a lui Letterman spun ca moderatorul si-a luat un angajament de patru ani fata de CBS, au aparut voci care sustin ca intr-adevar contractul a fost reinnoit, insa doar pe doi ani, cel de-al treilea an fiind optional.
Detaliile financiare ale contractului nu au fost dezvaluite insa, sustine Reuters. Letterman castiga, conform contractului semnat in 2002, nu mai putin de 31,5 milioane de dolari anual. Aceleasi surse spun ca suma pe care o va castiga David Letterman acum nu este cu mult mai mare, insa este suficienta pentru a-i asigura in continuare un loc fruntas in topul celor mai influenti oameni din media americane.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.