Telespectatorii cunoscutului canal tv CNN au avut parte, zilele trecute, de un show de senzatie.
Nu e vorba de vreun schimb de replici suculent, provocat de vreo vedeta a postului, ci de gafa unor prezentatoare, care au uitat o regula de baza a meseriei: inchiderea microfonului-lavaliera cand pleaca din studio. Asa ca postul american se poate mandri cu o premiera mondiala - transmisiune in direct din toaleta doamnelor, suprapusa, spre disperarea conducerii si deliciul publicului, peste vocea presedintelui George Bush, care marca, sobru, un an de la trecerea uraganului Katrina.

Postul tocmai incepuse transmisia in direct de la New Orleans a discursului presedintelui. Bush isi cerea scuze, in numele administratiei, pentru slaba gestionare a dezastrului provocat anul trecut de uragan, asigurandu-si concetatenii ca altfel vor sta lucrurile daca America va mai fi confruntata cu o astfel de incercare, cand…stupoare! Peste vocea lui Bush s-a suprapus o alta, foarte cunoscuta si ea, cea a prezentatoarei emisiunii "Live From…". Kyra Phillips lauda de zor calitatile sotului ei in fata unei colege. "Sotul meu e chipes si cu adevarat dragastos, nu-i deloc egoist, stii ce vreau sa zic


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.