Obama are un avans de pana la 9%  in fata adversarului republican Mitt Romney, conform sondajelor de opinie.

Candidatul republican la Casa Alba Mitt Romney l-a ales pe reprezentantul Paul Ryan ca partener de cursa, a anuntat conducerea campaniei sale intr-un comunicat, potrivit MEDIAFAX.

"Romney-Ryan este tichetul republican (expresie consacrata pentru desemnarea candidatului la presedintie si a vicepresedintelui sau)", se arata in acest comunicat scurt transmis unor jurnalisti.

Informatia urmeaza sa fie anuntata oficial de Romney la ora locala 9.00 (16.00, ora Romaniei) in portul Norfolk (Virginia, est), la bordul USS Wisconsin, o nava de razboi din al Doilea Razboi Mondial care a servit, de asemenea, in primul Razboi din Golf, in 1991.

Aceasta decizie intervine cu doua saptamani inainte de Conventia Nationala a Partidului Republican de la Tampa, in Florida, care il va investi in mod oficial pe Romney si pe partenerul sau de cursa sa ii infrunte pe presedintele american in exercitiu Barack Obama si pe vicepresedintele sau Joe Biden in alegerile prezidentiale de la 6 noiembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.