Interpolul a emis o alerta pentru arestarea lui Saadi Gaddafi, unul dintre fii fostului lider libian Muammar Gaddafi.

Politia internationala l-a dat in urmarire pe unul dintre fii lui Muamar Gaddafi, Saadi. Interpolul solicita colaborarea celor 188 de tari membre, pentru gasira baiatului dictatorului, la cererea autoritatilor libiene.

Cererea se pare ca a fost inaintata de autoritatile din Libia, care este condusa momentan de un guvern de tranzitie, informeaza Libertatea.

"Confirmand informatiile conform carora Saadi Gaddafi, 38 de ani, a fost vazut ultima data in Niger, aceasta notificare rosie este o alerta regionala si internationala adresata in special statelor vecine cu Libia si Nigerul, pentru arestarea lui Saadi Gaddafi", precizeaza Interpol, conform antena3.

Interpol este de parere ca aceasta notificare ii va ingradi lui Saadi dreptul de a se deplasa.

Cine sunt copiii lui Gaddafi?

Fiul lui Gaddafi este acuzat ca si-a insusit bunuri cu forta cand se afla la conducerea Federatiei libiene de fotbal. Saadi este un sportiv cu alura de playboy care a renuntat in 2004 la cariera de fotbalist pentru armata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.