Autobiografia lui Julian Assange va fi publicata joi, in pofida incercarilor fondatorului WikiLeaks de a bloca publicarea din cauza disensiunilor cu editura, informeaza The Independent, in editia online.

Autobiografia contine in premiera comentariile lui Assange privind acuzatiile ca ar fi agresat sexual doua femei in timpul vacantei petrecute in Suedia in 2010.

Editura Canongate a decis sa publice autobiografia in pofida deciziei lui Assange de a o bloca, scrie MEDIAFAX.

Cartea ofera o perspectiva personala asupra unui om care s-a transformat, in mai putin de un an, dintr-un simplu hacker intr-una dintre cele mai influente persoane din lume, gratie publicarii a zeci de mii de mesaje diplomatice americane, multe cu caracter secret.

Assange afirma ca a primit o serie de amenintari din partea serviciilor secrete americane. El recunoaste ca a intretinut relatii sexuale cu cele doua femei din Suedia, insa considera ca acuzatiile privind agresiuni sexuale sunt parte a unei conspiratii sau sunt motivate de faptul ca nu le-a mai cautat pe cele doua femei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.