Un sofer a murit, luni, din cauza uraganului Katia, ale carui rafale de vant de pana la 132 de kilometri pe ora au afectat o mare parte din Marea Britanie.

Soferul a decedat dupa ce un copac a cazut peste masina sa la Durham, in nord-estul Angliei, informeaza AFP.

In alte regiuni, valuri mari au lovit coastele si au condus la anularea curselor de feribot, in timp ce numerosi copaci si crengi au cazut pe caile de cale ferata si pe sosele, conform MEDIAFAX.

Ca masura de securitate, accesul camioanelor pe mai multe poduri rutiere importante a fost interzis.

Compania CE Electric UK, furnizoare de electricitate in nord-estul Germaniei, a declarat ca lucreaza la restabilirea alimentarii cu energie electrica pentru aproximativ 10.000 de consumatori afectati.

Meteorologii au declarat ca rafale de vant de pana la 132 de kilometri pe ora au fost inregistrate la Capel Curig, in nordul Tarii Galilor.

Averse puternice insotite de rafale de vant s-au abatut toata ziua asupra Scotiei.

Rafale de vant violente au fost resimtite si in Irlanda de Nord, unde valuri mari se spargeau cu putere in portul Portstewart, pe coasta de nord.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.