Consiliul National de Tranzitie (CNT) din Libia avertizeaza ca are dreptul sa il elimine pe Muammar Gaddafi, care in mod sigur inca este pe teritoriul Libiei, informeaza AFP.

"Avem urmatoarele informatii: Muammar Gaddafi este aproape sigur in Libia, in proportie de 80 la suta", a declarat Omar Hariri, un oficial din cadrul CNT.

"Credem ca este in Libia. Este dreptul nostru sa il omoram", a precizat Ahmad Darrad, un alt membru al CNT, transmite MEDIAFAX.

"El a comis crime impotriva noastra, este un asasin. Oriunde in lume, daca un criminal nu se preda, este dreptul autoritatilor sa il omoare", a continuat Darrad, insarcinat cu crearea noului Minister de Interne.

Potrivit insurgentilor, Muammar Gaddafi se ascunde in zona Bani Walid, situata la sud-est de Tripoli. Exista zvonuri conform carora ar fi la Sirt, in orasul sau natal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.