Bona copiilor lui Hannibal Gaddafi, unul dintre fiii liderului libian, Shwygar Mullah, povesteste despre felul cum a fost mutilata de sotia acestuia, care i-a varsat apa fiarta pe fata.

Desi Gaddafi a spus libienilor ca traieste modest, uneori liderul chiar dormind intr-un simplu cort de beduini, fii lui se lafaiau intr-o complex foarte mare in vestul orasului Tripoli. Pe langa stilul de viata foarte hedonist, familia lui Gaddafi avea si tendinta de a-si tortura angajatii.

Jurnalistii de la CNN au stat de vorba cu o bona, Shweyga Mullah, venita din Etiopia, care a lucrat cu acestia. Ea a relatat ca a fost oparita de nevasta lui Hannibal, Aline. Shweyga, in varsta de 30 de ani, a fost bona celor doi copii ai lui Hannibal.

In prima faza, totul a fost in regula, insa acum 6 luni, bona a fost arsa de sotia lui Hannibal, chinul repetandu-se dupa trei luni. Aline s-a enervat deoarece unul dintre copiii ei nu se oprea din plans, iar Shweyga nu a vrut sa-l bata.


"M-a dus in baie, mi-a legat mainile la spate si mi-a legat si picioarele. Mi-a acoperit gura si a inceput sa-mi toarne apa fiarta pe cap", a marturisit ea. Un gardian a transportat-o la spital.

Aceasta a avut parte apoi si de cateva zile de tortura. Bona a fost lasata afara, fara mancare si apa, iar ceilalti angajati au fost amenintati ca daca o ajuta vor pati si ei la fel.

Un coleg de-al ei, din Bangladesh, a declarat ca a fost si el batut si crestat cu cutitul. El a spus ca a lucrat un an intreg insa nu l-au platit deloc si chiar daca isi doreste sa mearga la spital nu are cum, pentru ca nu are bani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.