Un roman de etnie roma din Marea Britanie este acuzat de furt. Victimele sale erau oamenii care isi scoteau banii de la bancomat.

Se dadea drept un cersetor flamand si ii pacalea pe oamenii care isi retrageau banii de la bancomat. El le distragea atentia si le sustragea banii fara ca ei sa realizeze. De aceasta infractiune este acuzat un roman de etnie roma in Marea Britanie.

Odata ce acestia tastau PIN-ul, el ii distragea cu o pancarda sau ziar pe care le punea in fata victimelor, si le cerea bani sau mancare. Oamenii nu mai vedeau altceva, timp in care hotul tasta bancomatului suma de 200 de lire si lua banii. Se misca atat de repede ca victimele nici nu isi dadeau seama ce se intampla.

Conform Daily Mail, Levers Zinca si-a inceput “cariera” la varsta de 11 ani iar politia spune ca acesta este modul sau de operare cu care a facut foarte multi bani. Acum are 15 ani.

El este numai unul din zecile de tineri cu o situatie similara. El a fost prins de politia din Manchester si dus in fata judecatei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.