In cadrul unui reportaj realizat de CNN in orasul libian Misrata, copii se joaca pe tancurile folosite de oamenii lui Muammar Gaddafi pentru a inabusi revolutia din aceasta tara, si cer arme pentru revolutionari.

Cu toate ca aceste tancuri sunt cele din cauza carora multi copii libieni au fost obligati sa stea in casa timp de trei luni, micutii nu realizeaza ce sunt masinariile uriase si canta si se joaca deasupra lor, se arata in reportajul CNN.

"Nu ne trimitei lapte pentru copii! Noi vrem arme pentru revolutionari!", striga de pe tancuri o fetita in varsta de 6 ani. Ca ea mai sunt si alti copii, care probabil sunt instruiti de parinti sa nu le fie teama de tancuri si sa se joace pe ele, parca vrand sa spele tot amarul lasat in urma de revolutie cu rasete vesele de copii.

Potrivit MEDIAFAX, majoritatea parintilor nu se gandesc la pericolul la care ii expun pe copii si spun ca acesta este un moment de eliberare pentru ei dupa atata timp de izolare. Parintii spun ca atunci cand vad copii jucandu-se pe tancuri se gandesc ca vremurile de pace au inceput.

Citeste si: Sotia lui Gaddafi acuza NATO de "crime de razboi"

Ce se intampla dupa ce regimul Gaddafi cade?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.