Sapte persoane au murit in statele Alabama si Mississippi, ridicand la 16 numarul persoanelor ucise de tornade in centrul si sudul Statelor Unite, relateaza presa americana.

O persoana a fost ucisa in comitatul Marengo (Alabama) si alte sase in comitatele Autauga si Washington, a anuntat postul de televiziune MSNBC. Aceasta furtuna violenta a smuls din radacini mai multi copaci, a distrus acoperisuri de case si a intrerupt liniile telefonice.

O furtuna violenta a condus la formarea a circa 20 de tornade in sudul tarii, in statele Mississippi si Alabama, vineri. Mai multe tornade au fost anuntate joi in centrul tarii, scrie MEDIAFAX.

Majoritatea persoanelor decedate vineri au fost inregistrate in zone rurale din Arkansas, unde cele mai multe pagube au fost cauzate de caderea unor copaci. In acest stat, sapte persoane au fost ucise, intre care si trei copii, potrivit lui Tommy Jackson, purtatorul de cuvant al serviciilor de urgenta din Arkansas. Alte doua persoane au fost ucise in Oklahoma.

Furtuna, deosebit de violenta, a ridicat chiar si o rulota, provocand moartea unei femei de 65 de ani, care locuia in casa mobila, si ranindu-l
grav pe sotul ei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.