Bilantul victimelor seismului si valului devastator din Japonia a ajuns la 1.217 morti, alte sute de persoane fiind in continuare disparute, anunta autoritatile japoneze, citate de CNN.

Bilantul anterior anuntat de politie dupa cutremurul urmat de un tsunami de proportii in nord-estul Japoniei era de 900 de morti.[Nou bilant provizoriu al victimelor din Japonia]

Politia locala a mai anuntat ca se asteapta ca numarul victimelor cutremurului de vineri din Japonia sa depaseasca 10.000 de oameni, potrivit sefului politiei din prefectura Miyagi, citat de televiziunea publica nipona NHK, relateaza agentia Kyodo, in pagina electronica, conform MEDIAFAX.

Cutremurul, cel mai violent inregistrat in Japonia, a generat valuri seismice care au depasit in unele zone 10 metri, inundand orase intregi si distrugand total sau partial peste 12.250 de cladiri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.