Inundatii de amploare in statul american New Jersey. Ploile torentiale la care se adauga si topirea zapezii au cauzat revarsarea mai multor rauri in intreaga regiune.

Case, masini si sosele au fost acoperite de ape. O mare parte din orasul Paterson este inundata. In unele zone, torentii au depasit chiar si nivelul podurilor. Este a doua oara in mai putin de o saptamana cand zona este inundata.

Guvernatorul statului a decretat starea de urgenta inca de acum doua zile, cand s-au inregistrat primele precipitatii abundente. El a cerut politiei sa supravegheze atent nivelul apelor si sa pregateasca un plan de evacuare a populatiei, daca situatia se agraveaza. Echipe de salvare cauta din casa in casa eventuale persoane blocate in locuinte. Autoritatile au cerut de asemenea Garzii Nationale sa fie gata sa intervina in caz de necesitate.

Inundatiile au maturat si afectat si regiunile New Jersey, Pennsylvania, Ohio si New York, scrie CBSnews.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.