Un ciclon care va aduce ninsoare si viscol inainteaza spre Moscova.

Consecintele trecerii acestuia se resimt deja in regiunile invecinate. In regiunea Tver, de exemplu, situata la 170 km de Moscova, autoritatile au depus eforturi considerabile pentru a restabili alimentarea cu energie electrica, intrerupta joi noaptea, dupa ce din cauza lapovitei si a vantului puternic copacii cazuti au avariat mai multe linii de inalta tensiune, relateaza canalul Vesti-24.

  • Autoritatile nu fac fata situatiei


Totodata, din cauza strazilor acoperite de zapada, cel putin 50 de accident rutiere s-au produs in doar cateva ore in regiunea Ivanovo (centru), citeaza Agerpres.

Ninsoarea a troienit si strazile din Iaroslav (centru) , unde traficul a fost paralizat. Un sir de masini se intindea vineri pe o suta de kilometri pe soseaua federala in regiunea Novgorod (nord-vest), in timp ce de doua zile, o coloana de tiruri este blocata pe o distanta de cateva sute de kilometri pe soseaua federala care leaga Sankt-Petersburg de Moscova.

Traficul este aproape in intregime paralizat si in orasul Veliki Novgorod. Din cauza blocajelor, locuitorii au intarziat in masa la serviciu si s-au intors la fel de greu acasa. Autoritatile nu fac fata situatiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.