Mai multe persoane au fost arestate sambata in Suedia pentru presupusa implicare intr-o alerta cu bomba, in cel de-al doilea oras al tarii, Goeteborg, situat in sud-vestul teritoriului, a anuntat politia.
"Politia (...) a arestat sambata dimineata persoane suspectate ca au legaturi cu alerta cu bomba de la Goeteborg", a afirmat politia suedeza intr-un comunicat, precizand ca arestarile au avut loc la mai multe adrese din zona orasului.

Aceste persoane au fost arestate pentru "pregatirea unor crime teroriste", insa politia a precizat ca nu cunoaste "fondul sau eventualele motivatii" ale alertei cu bomba si nu a evocat pana in prezent un pericol concret, scrie MEDIAFAX.

Politia din Goeteborg avertizase vineri ca a primit o alerta cu bomba si a consolidat patrulele in oras, dar cautarile nu au dus la nici un rezultat pana sambata dimineata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.