Reprezentantii partidului au organizat o manifestatie in orasul Badalona, protestand impotriva imigrantilor romani, care "stau la baza problemelor comunitatii". Protestul a fost organizat in cadrul campaniei electorale pentru primaria orasului, a reprezentantului partidului, Xavier Garcia Albiola.

  • ”Comunitatea de romi romani a venit pentru delicvente”
"Nu vrem romani", a fost mesajul manifestantilor, "inarmati" cu pancarte, pliante, dar si fotografii cu romi din Romania. Xavier Garvia Albiola a folosit drept tema de campanie siguranta cetatenilor orasului, care este pusa in pericol de catre imigrantii romani. Potrivit acestuia, "romii romani au venit in Spania sa fure si sa comita tot felul de infractiuni", relateaza 20minutos.es.

Garcia Albiola sustine ca in Badalona sunt multi romani care muncesc corect, insa promite ca se va ocupa de colectivitatea romilor delicventi. Romanii sunt a treia comunitate prezenta in Badalona.

  • PDL are protocol de sustinere electorala cu Partidul Popular spaniol

In luna noiembrie a anului trecut, PDL a semnat un protocol de sustinere reciproca in timpul campaniilor electorale. Documentul, semnat de senatorul Viorel Badea si reprezentantii PP spaniol, prevede sprijin reciproc in momente de campanie si integrarea unor strategii de politica pentru a promova proiecte si programe comune, potrivit Realitatea.

Cu toate acestea, Senatorul PDL de Spania si Italia, pedelistul Viorel Badea, spune ca manifestatia din Bandalona reprezinta un incident izolat, si nu e punctul de vedere al Partidului Popular. Drept urmare, pliantele folosite in campanie vor fi retrase. "Este o scapare, sunt unii care cred ca isi pot rezolva problemele electorale cu asemenea teme", a adaugat acesta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.