IT&C 10 Iulie 2008 05:14
Flamingo International va investi circa 1,5 milioane euro in cel mai mare magazin Flanco World al retelei, ce va fi situat in centrul comercial Grand Arena, din zona de sud a Bucurestiului, au reprezentantii companiei.
Noul magazin Flanco World va ocupa o suprafata de 3.200 metri patrati, iar deschiderea sa este preconizata pentru perioada noiembrie-decembrie 2008.

"Implementarea celui mai mare proiect Flanco World intr-un nou centru comercial din zona de sud a Bucurestiului reprezinta un pas firesc in strategia de consolidare a Grupului Flamingo International. Asa cum am anuntat inca de la inceputul anului 2008, anul acesta dorim sa continuam extinderea lantului de magazine cu suprafete de vanzare mari sub brandul Flanco World, prin prezenta in cele mai importante centre comerciale din Romania, Grand Arena fiind unul dintre proiectele vizate in acest sens", a declarat directorul general Flamingo International, Jiri Rizek.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.