IT&C 2 Iulie 2008 05:08
Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei deschide procedura initiala de alocare a numerelor nationale pentru servicii de informatii privind abonatii, se arata intr-un comunicat de presa.
Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei a anuntat ca, incepand cu data de 1 iulie 2008, se deschide procedura initiala de alocare a numerelor nationale pentru servicii de informatii privind abonatii, de forma 118(xyz).

Aceste numere vor putea fi utilizate pentru furnizarea atat a serviciilor de informatii privind abonatii, cat si a serviciilor conexe acestora, precum accesul la informatii privind domeniul de activitate sau profesia abonatului, terminarea apelurilor la numarul informat, accesul la servicii de informatii privind abonatii unor furnizori de servicii de comunicatii electronice destinate publicului din alte state sau accesul la informatii privind abonatii in limbi de circulatie internationala. In cadrul procedurii initiale de alocare, orice furnizor care indeplineste cerintele prevazute va putea solicita cel mult cinci numere nationale scurte de forma 118(xyz).


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.