IT&C 1 Iulie 2008 10:14
BenQ a lansat pe piata din Romania trei noi modele de camere foto digitale destinate fotografilor amatori: E800, C750 si C850 ce ofera un echilibru foarte bun intre functiile tehnologice avansate si design-ul atractiv.
La preturi atragatoare si destinate fotografilor amatori, cele trei modele beneficiaza de posibilitatea de a selecta meniul de operare direct in limba romana, oferind utilizatorilor functii ce sporesc performanta si usurinta fotografierii dincolo de asteptari: functia inteligenta Smile Catch permite surprinderea fiecarui zambet, modul de functionare unic Shake Free ajuta la eliminarea distorsiunilor datorate miscarilor involuntare ale mainii sau functia Face Tracking care poate focaliza pana la opt chipuri intr-o singura fotografie. Alte caracteristici comune sunt modurile P/Av/Tv/M, precum si formatul 3:2 pentru printarea fotografiilor si 16:9 pentru vizualizarea lor pe ecran wide.

Fotografiile cu aspect profesionist se realizeaza cu ajutorul celor 13 moduri presetate de fotografiere, adaptate unui anumit tip de imagine. Sensibilitatea ridicata a senzorului (ISO1600) permite fotografierea in lumina scazuta fara utilizarea blitului.

De asemenea, modelele dispun de zoom optic 3x ce permite apropierea sau departarea imaginilor, pastrand in acelasi timp calitatea acestora. Totodata, zoom-ul optic se poate folosi si la inregistrarea secventelor video in format MPEG4 la rezolutii de 640 x 480 si 720 x 400, cu o viteza de 30fps, atat in format standard cat si wide.


Despre autor:

YourMoney

Citeste articolul integral in YourMoney

Sursa: YourMoney


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.