IT&C 28 Iunie 2008 12:00
Ne-am resemnat deja cu gandul ca Nationala a iesit din cursa pentru primul loc in campionatul european de fotbal. Poti sa-ti vezi vedetele preferate evoluand pe teren, poti sa inscrii chiar tu cele mai bune goluri si poti sa fii sustinut de un stadion intreg, jucand cele mai spectaculoase jocuri cu fotbal care au facut istorie.
Castiga un loc pe podium in aceasta vara, urmand recomandarile noastre:

FIFA 2008

Lansat in toamna anului trecut, FIFA 2008 este unul dintre jocurile care au sucit mintile fanilor sportului cu balonul rotund. Pe coperta jocului se afla poza celebrului Ronaldinho impreuna cu vedetele din diferite tari in care jocul este distribuit.

Programatorii FIFA 2008 au imbunatatit pentru aceasta editie controlul portarului si comenzile pentru pasele jucatorilor. Intra in rolul unui player profesionist si ai ocazia sa joci cu inca 3 prieteni cel mai tare sezon, stabilind strategii sau aplicand tactici de joc perfecte. Noutatile acestei editii sunt meciurile amicale dinaintea fiecarui sezon pentru a-ti testa echipa si noi forme de antrenament pentru jucatori

MANAGER 2008

Manager 2008 a fost lansat in aceeasi perioada cu FIFA 2008, insa a venit cu o noutate pentru publicul autohton. Jocul include si Liga 1 de fotbal din Romania pe langa lista lunga de divizii din cele mai importante tari cu traditie, respectiv Brazilia, Germania, Italia, Franta si Anglia.

Cea de-a saptea editie din seria Manager vine cu noutati in campionatele interne, un editor de stadioane cu peste 400 de elemente cu care poti sa-ti construiesti singur propriul stadion in doar cateva minute.

Un alt element nou se gaseste in domeniul transferurilor de jucatori, piata transferurilor fiind mai realisa, un personal important care te va ajuta, ca manager, sa faci recrutari. Poti sa comunici direct cu jucatorii, iar acestia iti pot cere diferite lucruri, de la a-i baga pe teren, la numarul tricoului si chiar banderola de capitan. Poti de asemnea sa faci centre de tineret sau sa infiintezi un Hall of Fame pentru cei mai buni fotbalisti din lume.

PRO EVOLUTION SOCCER 2008

Poate cel mai bun joc cand vine vorba de realism si simulare perfecta este Pro Evolution Soccer 2008. Chipurile jucatorilor sunt incredibil de reale, de la musculatura, la miscarile tricourilor, transpiratie si miscarile balonului. Mingea nu mai derapeaza, ci se rostogoleste intr-un stil pur realist. Nu lipsesc nici incaierarile sau aglomerarile pe teren, imitand intocmai pozitiile jucatorilor. Singura parte mai putin realista este faptul ca jucatorii par neobositi. In rest programatorii au imbunatatit considerabil tehnicile de joc, dar si sunetul, designul tribunelor si al fotbalistilor, facand ca acest joc sa fie unul fluid si distractiv.

HATTRICK

Hattrick este cel mai bun joc online de fotbal si are ca idee de baza managerierea unei echipe de fotbal. Ai la dispozitie o comunitate cu peste 900.000 de manageri ale echipelor din intreaga lume si peste 114 de ligi.

Asa ca fii liber sa-ti iti antrenezi jucatorii, sa-ti angajezi specialisti sau sa transferi jucatori de la un club la altul, sa investesti intr-o echipa... intr-un cuvant sa manageriezi o intreaga echipa la cele mai inalte standarde. in schimbul a 25 de euro pe an poti sa-ti construiesti propria arena si sa-ti desenezi stema clubului

Jocul este online si gratis, iar Romania se afla in primele 20 de locuri dupa numarul de utilizatori, cu rezultate foarte bune. Tot in Hattrick, Romania a reusit sa castige si Campionatul Mondial.


Despre autor:

Yuppy

Citeste articolul integral in Yuppy

Sursa: Yuppy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.