IT&C 27 Iunie 2008 14:12
Dupa lansarea colectiei de telefoane Avantgarde decorate cu diamante negre, ce poarta semnatura Gresso, celebra companie ruseasca producatoare de gadget-uri de lux aduce pe piata o noua versiune a aceleiasi colectii, de aceasta data, cu diamante albe.
Noua colectie include doua noi modele de telefoane, Gresso White Diamonds si Gresso Royal White Diamonds, care mostenesc de la modeul initial ansamblul interior din lemn african negru lucrat manual, vechi de peste 200 de ani, tastatura plata din titaniu si un sistem din inox inoxidabil, decorat cu aur, ce acopera bateria.

De asemenea, noile telefoane au un display acoperit cu sticla din cristal de safir de 42 de carate, taste din aur de 18 carate si, o nota specifica acestui brand de renume reprezentata de cifrele in stil roman, decupate cu ajutorul laserului.

Modelul Gresso Royal White Diamonds, este cel mai scump dintre aceste doua noi aparitii, si va fi disponibil intr-o editie limitata de 200 de exemplare. Fiecare dintre cele 23 de taste ale sale este acoperita cu diamante albe ce insumeaza 2,53 carate, iar pretul la care va fi disponibil telefonul este de 33.000 de euro.

Cel de-al doilea model, Gresso White Diamond, are doar tastele de navigare pe Internet incrustate cu diamante, iar in ceea ce priveste specificatiile tehnice ale acestuia, putem mentiona: tri-band GSM, ecran cu 65.000 de culori cu rezolutie QVGA, slot pentru card microSD, camera de 2 megapixeli, Windows Mobile 6 Standard. Pretul la care poate fi achizitionat acest model este de 9.000 de euro.


Despre autor:

YourMoney

Citeste articolul integral in YourMoney

Sursa: YourMoney


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.