IT&C 24 Iunie 2008 04:53
Astfel, compania reduce numarul acestora de la 9 la 7, operatiune insotita de scaderea tarifelor la apelurile in afara retelei cu 6,5%, la 0,178 euro/minut (cu TVA) si includerea de mesaje scrise (SMS) in tarifele abonamentelor.

Noile abonamente au fost realizate in urma studiilor de piata desfasurate la nivel national, pentru a raspunde nevoilor de comunicare ale clientilor

Denumita Cosmote Full Option, oferta operatorului de telefonie mobila pentru segmentul rezidential include sapte abonamente, cu tarife cuprinse intre 5,95 euro/luna (Cosmote Full Option 60) si 59,5 euro/luna (Cosmote Full Option 730).

Primul abonament include, lunar, 60 de minute nationale, 500 de minute in retea si 500 de mesaje scrise (SMS-uri). Dupa terminarea minutelor incluse in abonament, clientul va plati 0,107 euro/minut pentru convorbirile in retea si 0,178 euro/minut pentru apelurile in afara retelei.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.