IT&C 17 Iunie 2008 10:45
Moov 380 este cel mai subtire si usor PND conectat din lume, cu un touchscreen plat si un aspect elegant pentru o portabilitate sporita.
Mio, lider global pe piata dispozitivelor de navigatie GPS, a lansat cel mai delicat PND de pe piata adresat utilizatorilor profesionisti care isi gestioneaza timpul cu eficienta si doresc sa aiba un look stilat.

Beneficiind de un design elegant, minimalist si de suport pentru card SIM, sistemul portabil de navigatie Mio conectat este un sistem unic care va va schimba modul de orientare. Datorita conectivitatii GPRS, veti avea posibilitatea efectuarii de apeluri telefonice directe si de cautari locale pe web dupa cele mai actualizate puncte de interes in timpul deplasarii.

Cel mai usor PND conectat lansat pentru utilizatorii profesionisti

Mio lanseaza cel mai usor PND conectat, adresat profesionistilor care calatoresc des, care isi gestioneaza timpul cu eficienta si care doresc sa fie conectati in permanenta in timpul calatoriilor de afaceri.

Moov 380 este un dispozitiv conectat cu suport integrat pentru card SIM ceea ce ofera un suport complet de telefonie si conectivitate GPRS. Evitati sincronizarea anevoioasa Bluetooth si efectuati, in mod simplu, apeluri telefonice, trimiteti SMS-uri si conectati-va la Web din mers.

MioMoreTM Desktop

MioMoreTM Desktop este un nou software utilitar avand ca scop mentinerea dispozitivului Mio actualizat. Simpla conectare a dispozitivului Mio la PC, prin intermediul acestui utilitar, va ofera o serie de noi facilitati: cele mai noi puncte de interes, planificarea calatoriei, rapoarte de parcurs, fotografii etichetate geografic si abilitatea de achizitionare de harti.

Tehnologia avansata de reducere a timpului de pornire – SiRFInstantFixIITM

Pentru a le oferi utilizatorilor cea mai buna experienta de navigare, Moov 380 este, de asemenea, echipat cu cea mai noua tehnologie de pozitionare de la SiRF, SiRFInstantFixII™. SiRFInstantFixII este o versiune autonoma a tehnologiei SiRF originale SiRFInstantFix care imbunatateste semnificativ timpii de pornire a dispozitivelor GPS si permite o receptie mai buna a semnalului GPS in canioanele urbane. Tehnologia SiRFInstantFixII™ nu necesita o conexiune externa cu PC-ul.

Samuel Wang, CEO al Mio Technology declara ca ” Prin lansarea noului sistem conectat de navigatie - Mio Moov 380, Mio ofera o noua experienta GPS cu informatii mai valoroase si utile, prin conectivitatea GPRS integrata. Prin acest produs, subliniem noul parteneriat cu operatorii telecom, dezvoltat pentru a-i incuraja pe cat mai multi utilizatori sa incerce experienta transferului de informatii prin intermediul dispozitivului GPS”.

Mio Moov 380 va fi initial lansat in Taiwan in luna iunie, iar in celelalte regiuni pana in trimestrul al treilea al anului 2008.


Despre autor:

YourMoney

Citeste articolul integral in YourMoney

Sursa: YourMoney


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.