IT&C 12 Iunie 2008 03:16
Dupa ce ne-a starnit curiozitatea cu un clip video de cateva secunde in care nu am vazut mare lucru, Voodoo a dezvaluit in sfarsit Omen sau altfel spus computerul pe care multi dintre noi ni l-am dorit dintotdeauna.

Voodoo Omen este un fel de Lamborghini, o opera de arta nascuta din mainile unor designeri care n-au facut niciun compromis la capitolul estetic. Carcasa din aluminiu are o finisare de exceptie, putand fi modificata cu elemente din sticla, lemn sau piele, la alegerea cumparatorului.

Se pot realiza gravuri laser sau picturi tribale, Voodoo colaborand cu clientul pe tot parcursul procesului de "infrumusetare". Carcasa oricum arata excelent, fiind deosebit de simpla si rafinata. Voodoo a ales sa includa un display de 7 inci (800x480 pixeli) direct in front panel, pe care poti vizualiza parametri tehnici, filme, poze sau orice altceva poftesti.

Carcasa inalta de 22 inci este construita din aluminiu, fiind optimizata pentru o racire excelenta in conditiile unui zgomot emis aproape insesizabil. Astfel, radiatorul care acopera procesorul are conducte din cupru ce sunt alipite de peretii interiori ai carcasei.
Placa de baza a fost intoarsa la 90 de grade, astfel ca toti conectorii nu se afla in partea din spate, ci superior, fiind accesibili prin deschiderea unei usite.

Asezarea placii de baza la 90 de grade permite o mai buna circulatie a aerului, care oricum se ridica atunci cand se incalzeste. Placile video reusesc astfel sa traga aerul rece care vine de jos, scotandu-l prin grilele superioare. Carcasa are un fel de suport care si el permite o aerisire sporita. Pe langa racirea cu aer, exista si optiunea instalarii unui sistem cu lichid.

Daca ati pus deja ochii pe acest sistem, trebuie sa stiti ca preturile incep de la 6500$ si pot ajunge pana la 20.000$.

La interior, cel mai tare Voodoo Omen are un procesor Intel® Core™ 2 Extreme Quad-Core la 3.20GHz QX9770, cu 12 MB L2 cache si 1600 MHz FSB. Memoria CORSAIR PC-14400 DDR3 SDRAM atinge impresionanta valoare de 8 GB, realizata din patru DIMM-uri de cate 2 GB.


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.