IT&C 4 Iunie 2008 03:33
Cu un design neted si lucios si splendid proiectata, seria de televizoare LCD BRAVIA V4000 aduce experienta home cinema la indemana tuturor. Bogate in functii, televizoarele din aceasta gama ofera calitate Full HD si o conectivitate ireprosabila, ceea ce va atrage, cu siguranta, atentia pasionatilor de home theatre.

In prima etapa, seria BRAVIA V4000 va fi disponibila in trei variante ale diagonalei: de 40, 46 si 52 de inci. Ulterior, in tot acest an, vor urma si alte modele, cu dimensiuni diferite ale ecranului.

Seria BRAVIA 4000 se bucura de un design simplu si elegant, inspirat din conceptul minimalist “draw the LINE”. O evolutie sofisticata, de la designul televizoarelor de generatie anterioara, aceasta filozofie minimalista scoate in evidenta imaginile superbe HD, fara a domina spatiul de locuit – nici chiar in cazul dispozitivelor cu diagonala mare.

Pe langa tunerul integrat DVB-C/DVB-T*, seria V4000 are in dotare un panou LCD Full HD 1080p Full HD, cu o serie de tehnologii de procesare a imaginii, dezvoltate de Sony. Rezultatele se vad imediat, sub forma unor imagini impecabile, indiferent care ar fi sursa imaginilor: playere Blu-ray Disc, PlayStation 3 sau Handycam HD.

Calitatea extraordinara a imaginilor HD se datoreaza implementarii tehnologiei de ultima generatie BRAVIA ENGINE 2, ce confera imaginilor o bogatie si fidelitate a culorilor nemaiintalnite. Panoul LCD ofera un contrast dinamic foarte mare, de 33000:1 (la modelele de 40, 46 respectiv 52 de inci), asigurand, in acelasi timp, un nivel de negru - intalnit doar in cinema si alb stralucitor.

Pentru o experienta home theatre si mai autentica, tehnologia 24p True Cinema reda filmele Blu-ray Disc la un numar corect de cadre pe secunda, cu alte cuvinte, la viteza originala. Daca filmul nu este redat astfel, calitatea imaginii si chiar vocea actorilor sunt distorsoniate. Tehnologia 24p True Cinema elimina aceasta problema tipica, ce apare ori de cate ori se face o transformare din formatul cimatografic in cel utilizat in transmisiunile TV conventionale.


Despre autor:

YourMoney

Citeste articolul integral in YourMoney

Sursa: YourMoney


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.