IT&C 21 Mai 2008 03:16
Grand Theft Auto IV a primit unele critici cum ca este un joc pana peste masura de violent. Adevarul este undeva la mijloc, insa in niciun caz Rockstar nu poate fi invinuita pentru acest aspect: GTA IV a fost verificat de catre ESRB si a primit ratingul M (17+).

Ca jocul ajunge si pe mana gamer-ilor cu varste sub 17 ani, asta e o alta problema. Cert este faptul ca Rockstar si-a facut bine treaba, din toate punctele de vedere.

GTA IV merita jucat din plin. Toata seria GTA a avut succes datorita libertatii de miscare, datorita lucrurilor grozave pe care poti sa le faci intr-un mediu virtual, fara repercursiuni in realitate, pornind de la o idee cat se poate de simpla: lupta pentru supravietuire dusa prin orice mijloace.

"Jocul cu hotul de masini" este cel mai cautat la ora actuala. Felicitari celor care au apucat sa il joace pe PS3 sau XBOX 360 si speranta celor care il asteapta cu sufletul la gura pe PC. Indiferent in ce tabara te afli, merita sa sti care sunt cele mai rele lucruri pe care le poti face in Grand Theft Auto IV!


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.