IT&C 15 Mai 2008 02:48
Se poate ca un notebook sa fie server? Eurocom spune despre noul sau desktop replacement denumit D90xC PHANTOM-X, ca poate fi folosit pentru grafica profesionala, jocuri, modelare 3D, editare CAD sau, surpriza, pe post de server!

E drept ca PHANTOM-X livreaza o performanta uluitoare, insa greutatea lui (5.5 kg) si pretul (peste 10 mii de dolari in varianta de top) nu il fac foarte atractiv pentru noi, muritorii de rand. Asta nu inseamna ca nu il putem admira..

D90xC PHANTOM-X are un procesor Intel Xeon Quad Core X3360, ce ruleaza la 2.83 Ghz si prezinta nu mai putin de 12 MB memorie cache L2. Acest procesor este construit special de catre Intel pentru piata de servere, asa ca Eurocom nu a gresit deloc cand si-a numit progenitura un server in toata regula.

Memoria RAM de 4 GB este DDR2-800, instalata in mod Dual Channel. Cand ajungem la capitolul stocare, ramanem uimiti cand constatam ca PHANTOM-X are 3 unitati Solid State Drive de 64 GB fiecare. O singura astfel de unitate costa 1105 dolari..

Gamerii care au de unde sa scoata atatia bani vor aprecia cele doua placi video Nvidia GeForce 8800M GTX montate in SLI, totalizand 1 GB de memorie video. Asa placi cu 4 GB de RAM si rapidele SSD-uri constituie un trio care va da gata toate jocurile!


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.