IT&C 19 Aprilie 2008 03:37
Google Inc a anuntat un profit peste asteptarile pietei in primul trimestru din 2008, infirmand temerile potrivit carora compania se confrunta cu o criza de publicitate online si faptul ca incetinirea ritmului de crestere a economiei din SUA va afecta grupul, informeaza Reuters.

"Este clar ca suntem bine pregatiti pentru anul 2008, in ciuda mediului de afaceri actual", a declarat directorul executiv si presedintele Google, Eric Schmidt.

Profitul net in primul trimestru a crescut la 1,31 miliarde dolari, sau 4,12 dolari pe actiune, de la un miliard dolari, sau 3,18 dolari pe actiune acum un an.

Venitul Google a crescut cu 42% la 5,19 miliarde dolari, cu putin peste estimarile analistilor, fata de 64% in aceeasi perioada a anului trecut.

Venitul la nivel international reprezinta 51% din total, depasind venitul din SUA pentru prima data si sporind rezultatele companiei.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.