IT&C 19 Aprilie 2008 03:24
URWERK UR-202 este unul dintre cele mai tari ceasuri pe care noi, gadgetomanii, le-am vazut pana acum!

Pe langa design-ul care iti taie rasuflarea si creaza dependenta de la prima vizualizare, URWERK UR-202 mai are ceva despre care probabil nu stiati: un sistem de intoarcere automata pe baza de aer comprimat!

URWERK UR-202 pare atat de complex si totusi este atat de simplu. Inovatia lui consta tocmai in mecanismul cu aer comprimat, ajustabil la 3 nivele de presiune gratie unui selector.

Cum indica URWERK UR-202 ora? Aici intervin "limbile" total neconventionale, sub forma unor brate care prezinta blocuri rotative marcate cu cifre. In jumatatea inferioara se afla o zona marcata cu cifre de la 1 la 60, care corespund minutelor.

Bratele au un varf telescopic ce isi ajusteaza singur lungimea pentru a indica perfect minutele, iar pe brat se gasesc blocurile care arata ora. Simplu si eficient, nu?

Oricat am incerca sa descriem produsul, clipul valoreaza mult mai mult. Sa speram ca URWERK UR-202 se va vinde in numar suficient macar pentru a amortiza investitia producatorului in aceasta prezentare superba!


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.