IT&C 19 Aprilie 2008 03:21
Romsys, integrator de solutii IT&C de pe piata locala, si dezvoltatorul canadian de software Cognos au anuntat un parteneriat privind furnizarea de solutii world-class enterprise planning si Business Intelligence.

Cele doua companii vor oferi clientilor si servicii care le vor facilita planificarea, intelegerea si administrarea performantelor financiare si operationale.

Romsys si Cognos participa fiecare cu metodologii, instrumente si tehnici care incorporeaza practici de industry-leading pentru a ajuta organizatiile sa-si identifice, evalueze, captureze si impartaseasca capitalul intelectual pentru un proces mai bun de luare a deciziilor si de management al performantei.

Romsys furnizeaza produse, servicii si expertiza tehnologica pentru imbunatatirea si gestionarea performantelor de business, iar Cognos ofera un pachet de software care sustine toate componentele managementului de performanta al firmei, de la planificare si bugetare, la masurarea si monitorizarea performantelor, la raport si analiza.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.