IT&C 19 Aprilie 2008 03:20
Cosmote Romania, al treilea operator de telefonie mobila dupa numarul de utilizatori, a investit 17 milioane de euro in infrastructura pentru extinderea acoperiri in judetul Bihor, a anuntat compania.

Potrivit companiei, investitiile totale in retea, pentru judetul Bihor, se vior ridica la peste 21 de milioane de euro, pe masura ce alte proiecte de acoperire sunt finalizate.

In prezent, la nivel national, Cosmote ofera acoperire pentru peste 98% din populatia Romaniei si 87,5% din teritoriu. Anul trecut, Cosmote a investit in Romania 201 milioane de euro pentru a asigura servicii de calitate unei baze de clienti in continua dezvoltare, investitiile in infrastructura retelei avand cea mai mare pondere.

Atat in judetul Bihor, cat si la nivel national, produsele si serviciile Cosmote sunt distribuite prin intermediul magazinelor Cosmote si ale partenerilor sai, precum Germanos, Romtelecom, Internity si alti dealeri independenti. Produsele si serviciile Cosmote sunt distribuite prin 9 magazine in Oradea si 21 de locatii in judetul Bihor.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.