IT&C 2 Aprilie 2008 06:25
Google va crea Google Docs, o aplicatie proprie, care va ajuta toti utilizatorii in editarea documentelor, chiar si atunci cand nu sunt conectati la Internet, potrivit silicon.com.

Acestia vor avea posibilitatea sa vizualizeze cand conturile proprii au fost upgradate, prin intermediul unui 'link' offline', prezent pe site-ul Google Docs.

Compania va permite utilizatorilor programului Google Docs sa editeze documente fara a fi conectati la o sursa activa de Internet, existand posibilitatea de a face acest lucru in tren, avion sau din alte locuri unde nu exista conexiune la Internet.

Noua aplicatie Google destinata utilizatorilor offline salveaza temporar modificarile facute in documentul respectiv pe computerul pe care se efectueaza toate operatiile, doar temporar.

Odata reconectat la Internet, orice schimbari realizate in cadrul respesctivului document vor fi sincronizate, in mod automat, si salvate in computerele care gazduiesc Google, arata silicon.com.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.