IT&C 25 Martie 2008 02:51
Numarul utilizatorilor de Internet din Statele Unite ale Americii din luna ianuarie a reprezentat 21% din cifra de utilizatori la nivel global, ceea ce echivaleaza cu 173 de milioane de utilizatori de Internet, potrivit unui studiu sustinut de comScore, citat de eMarketer.

Numarul de utilizatori din intreaga lume a atins cifra de 824 de milioane de utilizatori, de-a lungul primei luni a acestui an, arata comScore. Procentul inregistrat nu include utilizatorii care au folosit Internetul de la calculatoare publice sau de la telefoane mobile.

Totodata, in timp ce audienta Internetului a scazut in Statele Unite si in alte tari dezvoltate, aceasta si-a accelerat cresterea in alte regiuni alte lumii, cum sunt Asia-Pacific si estul Europei.

Zona Asia-Pacific este una din regiunile cu cel mai mare numar de utilizatori online. In ianuarie 2008, s-au inregistrat 309 milioane de utilizatori online, numai in aceasta regiune, ceea ce inseamna o crestere cu 14% fata de anul precedent, conform eMarketer.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.