IT&C 8 Martie 2008 02:30
Philips Romania raporteaza o cifra de afaceri de 95 de mil. euro pentru anul trecut, o crestere de 32% fata de anul precedent, pe divizii cresterile fiind de 300% pentru Healthcare, 25 % pentru produsele electrocasnice si de 70% pentru electronice.

In domeniul aparaturii electro-casnice si de ingrijire personala, compania detine 59% din piata aparatelor de bucatarie, 26% din piata aspiratoarelor si 35% din piata fiarelor de calcat.

Pe piata aparatelor de ingrijire personala, Philips a inregistrat 77% din segmentul aparatelor electrice de barbierit, 41% din cea a produselor pentru coafare (uscatoare, placi, stylere) si 64% din piata aparatelor de tuns. In domeniul produselor electronice, Philips este al treilea jucator important in piata LCD-urilor si a sistemelor Home Cinema si conduce pe piata DVD-urilor.

In anul 2007 s-au inregistrat urmatoarele cresteri fata de 2006: de 16% la corpuri de iluminat pentru aplicatii interioare, 80% pentru aplicatii exterioare si 20% pentru surse de iluminat.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.