IT&C 4 Martie 2008 02:51
Aplicatiile de muzica pentru mobile reprezinta una din cele mai prospere ramuri a serviciilor de telefonie mobila, potrivit unui studiu realizat de TNS.

In 2007, utilizarea dispozitivelor mp3 player pe telefoanele mobile a fost in proportie de 78%, iar ascultarea radioului de pe mobile de 140%, conform eMarketer.

In America Latina si Asia, 45% dintre utilizatorii telefoniei mobile care au achizitionat telefoane mobile au cerut ca acestea sa aiba in primul rand facilitatea de a asculta posturi de radio AM /FM.

Aceasta caracteristica solicitata de cumparatorii de telefoane mobile a fost pozitionata deasupra nevoii de a avea servicii SMS, acces la Internet sau chiar o camera foto.

La nivel global, 43% din cei care folosesc mobile au ascultat muzica de pe telefoanele personale. Dupa cum era de asteptat, serviciul de muzica ascultata pe telefoanele mobile este popular in randul tinerilor cu varsta cuprinsa intre 16 si 21 de ani.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.