Yahoo a lansat un nou serviciu numit Buzz, care aduna articole de pe o varietate de site-uri si le ordoneaza in functie de voturile utilizatorilor.

Cele mai votate articole vor fi luate in considerare pentru a fi plasate pe pagina principala Yahoo si, in acest sens, pe site-urile Web ale unui numar de 100 de publicatii, deocamdata, precum People, The New York Times sau The Economist, va aparea un buton "Buzz Up", pentru ca cititorii sa poata vota ce le-a placut mai mult.

Cu alte cuvinte, este vorba despre modelul celebrelor site-uri care aduna la un loc milioane de stiri ce pot fi votate de cititori, precum Digg - care este cel mai cunoscut exemplu cu un public larg si din Romania. Numai ca, spre deosebire de acestea, nu se vor trimite articole de pe blogurile oricui, ci doar stirile alese de editorii Yahoo, iar ordinea va fi stabilita pana la urma tot de catre acestia, si nu de roboti, ca in cazul Google.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.