Un oficial de varf din cadrul Microsoft Corp i-a asigurat pe angajatii din cadrul Yahoo Inc si Microsoft ca nu vor avea loc disponibilizari masive in cazul in care Yahoo va accepta propunerea de preluare.

Kevin Johnson, presedintele platformelor si diviziei de servicii Microsoft, a anuntat intr-un e-mail adresat angajatilor din subordinea sa ca Microsoft va oferi "recompense si compensatii semnificative" pentru a pastra angajatii celor doua companii.

"Desi un anumit grad de suprapunere este intalnit in orice combinatie de aceste dimensiuni, trebuie sa ne amintim ca Microsoft a angajat peste 20.000 de oameni din 2005 si vom cauta sa plasam angajatii valorosi in cadrul companiei ca intreg", a mentionat Johnson in mesajul publicat pe pagina de internet a companiei.

Mesajul a avut ca scop atenuarea ingrijorarilor exprimate de angajatii Microsoft si Yahoo in legatura cu posibila fuziune, relateaza Reuters, citat NewsIn.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.