IT&C 28 Ianuarie 2008 03:20
Acoperirea, viteza si costurile - elementele luate in calcul la alegerea operatorului Batalia se da intre Orange, Vodafone si Zapp

Operatorii de telefonie mobila prezenti pe piata romaneasca se intrec in oferte de internet wireless. Si asta pentru ca tot mai multi romani vor independenta cand vine vorba de internet, astfel ca pe langa laptop in bagaj isi face loc si modemul pentru conectare.

Elementele care fac diferenta sunt acoperirea, viteza de banda oferita de provider si evident, costurile cat mai mici pentru un transfer de date cat mai mare. Dintre cei patru mari furnizori de telefonie mobila (al cincilea ar putea fi RDS&RCS), doar trei pot concura pe aceasta linie, pentru ca grecii de la Cosmote inca nu au obtinut licenta necesara.

Ofertele sunt multe, iar acolo unde nu se apeleaza la modem, conectarea la internet se poate face prin telefon. Si daca la acestea adaugam abonamentele, unele promotionale, combinatia poate fi chiar reusita.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.