IT&C 21 Ianuarie 2008 03:19
Vuzix Corporation, cunoscuta pana nu demult ca Icuiti, a lansat o noua pereche de ochelari iWear cu display incorporat, denumita AV920-C.

Ochii care nu se vad, sunt acoperiti de ochelari!Aceasta ofera un display de 62 inch portabil, fiind un dispozitiv compatibil cu aproape orice device audio/video prevazut cu port video out. AV920-C este ideal pentru console XBOX 360, PS3 sau Wii, oferind o experienta imersiva in moduri single sau multi player.

iWear include practic doua LCD-uri de mici dimensiuni cu 640 x 480 pixeli fiecare, insa ochiul il percepe ca pe unul singur de 62" diagonala si 16 milioane de culori, aflat la 3 metri distanta!

AV920-C pot fi purtati atat de utilizatorii ce au in dotare ochi emetropi, dar si de cei cu oarecare probleme vizuale, care poarta ochelari conventionali.

Ochii care nu se vad, sunt acoperiti de ochelari!

Pentru realizarea unui mod multiplayer, pot fi interconectate pana la patru astfel de dispozitive. Stim cum se realizeaza un multiplayer la o consola, cu impartirea ecranului care permite descoperirea pozitiilor celorlalti jucatori.

Ochii care nu se vad, sunt acoperiti de ochelari!Solutia Vuzix este asemanatoare, insa fiecare posesor de ochelari iWear vede doar un singur segment pe display-ul propriu de 62 de inch, dupa cum se poate observa in imaginea alaturata.

Ochii care nu se vad, sunt acoperiti de ochelari!iWear AV920-C are un acumulator lithium-ion built-in, care asigura o autonomie de pana la 6 ore , putand fi apoi reincarcat folosind portul miniUSB.


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.