IT&C 21 Ianuarie 2008 03:17
Gadget-urile utile in spionaj nu trebuie detectate pe cale vizuala de catre ceilalti, dar nici de catre dispozitivele de scanare wireless. Adunarea de informatii in deplina siguranta poate fi realizata si de catre amatorii fani investigatii a la Sherlock Holmes sau, de ce nu, chiar James Bond!

Vrei sa fii un spion perfect? Intra in pielea lui James Bond!Ajoka este o companie care se ocupa de crearea "uneltelor" necesare. Cel mai nou instrument este Buckle DVR Camera, un camcorder ascuns in catarama unei curele, ce poate inregistra filme 3GP la 176x144 pixeli, direct pe carduri microSD sau T-Flash.

Buckle DVR Camera are un port miniUSB pentru conectare la PC, asta dupa ce s-au inregistrat 33 de ore de material "dubios", pe un card de 1 GB. Durata de viata a acumulatorului limiteaza insa amuzanta (sau serioasa!) activitate, pentru ca nu rezista decat trei ore.

Vrei sa fii un spion perfect? Intra in pielea lui James Bond!Un alt produs ce merita achizitionat este AJ-BT01, o camera minuscula ascunsa in spatele unui nasture! Gadgetul este wireless, fara fire care pot fi usor depistate. Are un senzor 1/4" CCD care poate capta clipuri la 270.000 pixeli, printr-un orificiu de doar 3.6mm.

Vrei sa fii un spion perfect? Intra in pielea lui James Bond!Ce se intampla cand apar obstacole si spionul nu isi poate face meseria? Aici intervine AJ-SNK01, sau "camera sarpe", montata pe un cablu ce poate fi introdus prin diverse orificii. Au fost destule filmele in care ati vazut un asemenea dispozitiv..AJ-SNK01 realizeaza clipuri la 352 x 288 pixeli, pe care le reda apoi pe un monitor via un cablu coaxial cu mufa pe trei pini.


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.