IT&C 14 Ianuarie 2008 00:43
Moneual ne indeamna sa dam frau liber imaginatiei, asa cum au facut si ei cand au creat doua computere personale diferite de tot ce am vazut pana acum
Cine mai are nevoie de unitate centrala si monitor? Cele doua tind tot mai mult sa se uneasca, rezultand asa-numitul concept all-in-one, la fel ca in cazul de fata. Insa trebuie sa recunoastem ca de data aceasta design-ul se prezinta extrem de atractiv.

Moneual ne indeamna sa dam frau liber imaginatiei!Moneual 902 si 301 I*magine integreaza cate un display LCD touch-screen de 7 inch, ideal pentru controlul acestui centru multimedia. O telecomanda IR, tastatura si mouse-ul wireless, Bluetooth si WiFi b/g, sunt numai cateva din dotarile care dezvaluie apartenenta la curentul “fara fir”.

PC-urile au pe front panel, pe langa display-ul touch-screen, o serie de butoane care confera acces rapid la diferite functii, un port USB 2.0, un card reader multiformat, precum si un buton rotativ de ajustare a volumului, ce le apropie de design-ul sistemelor audio Hi-Fi.

Moneual ne indeamna sa dam frau liber imaginatiei!Daca exteriorul ne-a convins, interiorul prezinta si el componente suficient de puternice. Procesorul este un Core 2 Duo T7300 la 2.0 Ghz, iar memoria RAM Kingston DDR2-5300 2GB. Hard disk-ul trebuia sa fie incapator pentru colectiile de filme si muzica, asa ca Moneual a pus un Seagate de 750 GB pe S-ATA2.


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.