IT&C 5 Ianuarie 2008 23:30
Benq a anuntat in cadrul unei conferinte de presa care a avut loc pe 17 decembrie la Taipei, Taiwan, disponibilitatea unei noi clase de notebook-uri, cu un design si o functionalitate mult sporite.

Benq Joybook Q41 este dotat cu doua display-uri, unul intern ce masoara 14.1 inch si dispune de tehnologia UltraVivid widescreen, si unul extern, de 2.5 inch, ce ofera acces la numeroase functii fara deschiderea laptop-ului.

Benq revine in forta! Noi laptop-uri cu Vista SideShow si VoIP!Joybook Q41 pastreaza muzica, pozele, jocurile si stirile pe display-ul sau auxiliar, controlat de taste iluminate in rosu care aduc un plus la capitolul fashion. Benq aduce o alta inovatie, permitand utilizatorului sa foloseasca VoIP cu notebook-ul inchis, pastrand usor contactul cu prietenii sau colegii.

Display-ul extern permite un acces imediat la Windows Media Player, la SlideShow player pentru vizualizarea pozelor, la RSS Feed Viewer care descarca automat stiri proaspete sau articole de pe bloguri.

Benq revine in forta! Noi laptop-uri cu Vista SideShow si VoIP!

Sarcinile trecute in calendar, ultimele email-uri primite, liste intregi de contacte sau chiar prezentari Powerpoint, sunt si ele afisate pe display, fara incarcarea sistemului de operare.

Benq a dotat display-ul intern de 14.1 inch cu tehnologia DBEF (Display Brilliance Enhancement Film), care imbunatateste luminozitatea si detaliile pentru o experienta vizuala superioara.


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.