IT&C 8 Decembrie 2007 02:45
Sud-coreenii de la LG au lansat un nou notebook din seria XNOTE, si anume P300, care prezinta detalii estetice si tehnice interesante ce il recomanda cu precadere segmentului business!

LG a intrat de ceva vreme pe piata portabilelor, aceasta mutare dovedindu-se benefica, producatorul cunoscut in special pentru electrocasnicele sale de calitate castigandu-si numerosi fani si in acest domeniu.

Un nou laptop LG: Asiaticele dragute nu sunt incluse in pret!Notebook-ul ramane cel mai dorit gadget din toate timpurile, astfel ca orice lansare este primita cu caldura! XNOTE P300 face parte din categoria ultra portabilelor, avand o greutate de numai 1.6 Kg. La exterior au fost operate unele modificari de ordin estetic..

Daca dungile tot sunt la moda si le vedem pe orice, de la masini pana la tricouri, de ce sa nu detinem un laptop in pas cu tendintele actuale? Stati linistiti, P300 nu a comis nicio infractiune si nu vine imbracat in haine de detinut, doar capacul a decis sa-si schimbe look-ul, alegand niste dungi stylish!

Daca tot are doar 1.6 Kg, ne asteptam sa fie tare mic..Da, e mic, dar se descurca bine! P300 are un display de 13.3 inch cu rezolutie de 1280x800 pixeli, iar iluminarea backlight are la baza tehnologia LED. Rezolutia ar fi putut numara mai multi pixeli, dar imaginea afisata este de calitate oricum.


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.