IT&C 4 Decembrie 2007 03:03
Oricine aspira la o viata mai comoda, in care controlul tuturor dispozitivelor din locuinta sa se efectueze cu o telecomanda universala. Umbla vorba prin oras ca insusi fondatorul Microsoft, Bill Gates, ar avea un asemenea dispozitiv special conceput, cu ajutorul caruia ajusteaza pana si volumul sistemului audio incorporat in piscina vilei din Medina..
Cu fir sau fara fir? Aceasta-i intrebarea!Pentru ca puterea sa fie in mainile unui singur om, acel om trebuie sa-si achizitioneze noua telecomanda construita de Ricavision, denumita sugestiv VAVE100 Universal Remote Control. Si pentru ca Windows Vista tot este la moda, VAVE100 poarta logo-ul acestui OS, demonstrand compatibilitatea cu orice sistem notebook, desktop sau media center ce are la baza Vista!

Expresia “Daca nu se duce Mahomed la munte, vine muntele la Mahomed”, nu mai este deloc valabila in zilele noastre! Cu VAVE100, nu trebuie sa ne deplasam pana la televizor ca sa schimbam canalele, dar nici sa-i cerem TV-ului sa vina pana la noi..Lucrurile au evoluat suficient si totul se rezolva elegant din fotoliu!

Cu fir sau fara fir? Aceasta-i intrebarea!Ricavision se diferentiaza de ceilalti competitori, oferind un produs bine finisat, cu dotari cel putin interesante. VAVE100 poate controla prin infrarosu pana la 20 de aparate entertainment, de la o distanta de peste 15 metri. Macar de am avea locuinte atat de spatioase, cu 15 metri intre peretii livingului..


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.