Exista multe voci care sustin ca Nokia face cele mai tari telefoane. Si le credem pe cuvant tinand cont de minunile scoase de finlandezi, insa lucrurile nu stau intru totul cum ne-am fi asteptat. In Japonia, operatorul de telefonie mobila NTT Docomo ofera acum noi terminale la care noi nu putem decat sa visam.

Sony Ericsson este un brand mult apreciat, dar sub Nokia ca popularitate. Insa dispozitivul ce urmeaza a fi prezentat, din pacate disponibil numai pentru asiatici, depaseste orice produs finlandez si ne lasa fara cuvinte!

Probabil cel mai bun telefon din lume! Un japonez la superlativ!SO905iCS reprezinta denumirea genialului telefon conceput de Sony Ericsson, care nu se sfieste deloc sa ne impresioneze in cel mai placut mod, cu fiecare detaliu al sau. Odata si odata tot trebuie sa incepem sa vorbim concret despre el, asa ca, let's go!

Terminalul se prezinta ca un slider elegant, dominat frontal de un display imens ce masoara 2.7 inch. Rezolutia acestui LCD este fabuloasa, nici mai mult, nici mai putin de 480x864 pixeli, fiecare capabil sa afiseze 264.144 de culori! Formatul wide asigura o vizualizare perfecta a cadrelor ce urmeaza a fi fotografiate, afisand clar toate detaliile. Cu ce camera se fac pozele?

Probabil cel mai bun telefon din lume! Un japonez la superlativ!Ei bine, daca display-ul ne-a impresionat pana peste masura, despre obiectivul foto ce sa mai zicem? Protejat de un capac culisant pe care scrie desigur „Cyber-Shot”, el se lauda cu o rezolutie de 5.1 Mpx, blit pe baza de LED-uri, cinci moduri de autofocus, functie de recunoastere a fetei, stabilizator de imagine, zoom digital 16X, si lista poate continua. Nu va temeti, Sony nu a uitat nimic, reusind implementarea unor lentile capabile si de zoom optic 3X!


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.