Cand trupul amortit refuza in fiecare dimineata trezirea la realitatea crunta, cand vremea urata trage la somn, cand motairea in timpul orelor e o dulce ispita, cand capul incet pe birou se pleaca, cand pleoapele se lasa grele acoperind treptat ochii, cand muschii refuza orice miscare, cand...zZz..zZz..zZz..
Pentru eliminarea oricarei tentative de prelungire a somnului, avem la dispozitie Space Invaders Alarm Clock, un ceas care pare simpatic, dar nu este! Design-ul asemanator vechilor monitoare Apple are la baza o sfera sprijinita pe doua picioruse care prezinta fiecare cate un buton, Mode, respectiv Set.

Dispozitivul enervant cand ti-e lumea mai draga, are o cheita care, odata rasucita, permite inchiderea si deschiderea ceasului, fixarea alarmei si setarea orei. Display-ul digital afiseaza diferite informatii mai mult sau mai putin folositoare, intr-o culoare albastra pe fundal negru!


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.